Diablo Immortal disponibil pentru Android si iOS

Blizzard a dezvăluit Diablo Immortal, un joc nou în franciza Diablo creată pentru dispozitivele mobile. Aceasta este prima dată când fanii Diablo se vor juca, folosind un dispozitiv mobil Android sau iOS, marcând o întoarcere la 360 de grade în seria jocurilor video populare. Cu Diablo Immortal, jucătorii au acces la o jumătate din clasele caracterelor și o experiență „în continuă evoluție”.

Diablo Immortal oferă jucătorilor acces la următoarele clase de caractere: Wizard, Barbarian, Demon Hunter, Crusader, Monk și Necromancer. Toate clasele aduc noi abilități și puteri, potrivit lui Blizzard, care a dezvăluit astăzi jocul ca parte a anunțurilor sale BlizzCon.

Potrivit companiei, Diablo Immortal este creat pentru a oferi o experiență vie și reîmprospătată. Acest joc unic va implica introducerea unor noi clase de caractere, povestiri și provocări prin viitoare actualizări.

Jocul va include elemente sociale prin care te po...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate