Diferenta de varsta mare intre frati?

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Parinti Moderni
Diferenta de varsta mare intre frati? 

Diferenta de varsta dintre copii este un factor extrem de important pentru modul in care relatiile dintre copii se vor dezvolta nu numai in timp ce sunt inca mici, dar si in perioada adolescentei si chiar in perioada adulta.

Psihologii au dezvoltat termenul de „pozitie frateasca” – pozitie pe care o persoana (un copil sau un adult) o ocupa intre frati si surori. Se crede ca ordinea nasterii unei persoane – cel mai mare, cel mai tanar sau cel mijlociu – afecteaza atitudinea sa fata de viata, fata de oamenii apropiati si indepartati, precum si fata de calitatile sale emotionale.

Diferenta de varsta dintre frati si surori influenteaza mai degraba caracteristicile interne ale relatiei lor, precum si pe parintii care se vor confrunta cu conflictele dintre copii, pana cand acestia vor creste.

Dar asa-numitele diferente marginale dintre cel mai mare si cele mai mic, pot influenta foarte puternic si pot forma caract...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate