Diferenta dintre 1 Mai muncitoresc si 1 Mai smecheresc

Nea Sandu este un vecin de-al meu. In fiecare an de 1 Mai ne povesteste despre comunism si cum sarbatoreau el si colegii prin munca. Ieri l-am vazut foarte pornit. Este semn ca astazi o sa ne vorbeasca de „cat de prosti suntem” noi sau cat de gresit am inteles democratia. Parca-l si aud: „Imi pare rau de voi si de copiii vostri. Nu spun ca nu este bine sa va odihniti sau chiar sa petreceti. Da, sa aveti o saptamana libera, sa va bateti joc de natura si sa consumati 30 de milioane de mici in cateva ore… Basca dati 100 mii euro pe o roaba cu sampanie si mergeti cu elicopterul la un club din Mamaia. Va deranjau incolonarile lui Ceausescu, dar cozile de la intrare in cluburi si parada cu masini si haine scumpe cum vi se par?”.  Cu alte cuvinte, care pare sa fie diferenta dintre 1 Mai muncitoresc si 1 Mai smecheresc? Nu am participat la o parada de 1 Mai. Am vazut imagini la televizor. Cam ce vedem la

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate