Dimensiuni Bagaj de Mana Avion – Wizz Air, Blue Air, Ryan Air, Tarom

Te pregatesti de vacanta sau de o calatorie business, insa nu stii exact ce greutate sau ce dimensiune poate avea bagajul de mana sau cel de cala? Noi te putem ajuta sa ai un zbor mai linistit!

Aceste informatii sunt destul de diferite de la o companie aeriana la alta, deoarece fiecare companie are politica ei. Vei observa in principal diferente majore intre companiile aeriene de tip low cost precum: Blue Air, Ryan Air si Wizz Air si cele de linie precum Tarom, KLM, Lufthansa, Turkish Airlines etc.

Vezi AICI cele mai populare trolere

Ca si sfat general, companiile de linie sunt mult mai permisibile cand vine vorba de greutatea bagajului tau, fie de mana sau de cala. Asta inseamna ca daca bagajul tau depaseste cu 1 – 2 kg sau este putin mai mare decat limitele companiei, in cele mai multe cazuri reprezentantii companiei nu te vor pune sa platest...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate