Din nou in vacanta in Delta Dunarii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Mereu stau si ma gandesc unde sa-mi fac concediul vara, asa ca de data asta am ales sa merg la Green Village Resort din Sfantu Gheorghe. De ce? In primul rand pentru ca vreau sa merg in natura si sa scap de stresul cotidian. Statiunea este pentru cine nu stie, situata pe cel mai sudic brat al Dunarii, la varsarea in mare, in judetul Tulcea. Evident ca daca vrei sa te simti bine aici trebuie sa-ti placa rusticul, adica sa stai in cabane de lemn acoperite cu stuf, sa iti placa pestele – majoritatea mancarurilor traditionale sunt facute din peste [ dar evident ca poti comanda ce vrei ].

Din nou in vacanta in Delta Dunarii

Chiar daca esti in plina salbaticie, la marginea Deltei Dunarii aici ai sa gasesti piscine cu apa curata, jacuzzi si multe facilitati dintr-o staiune de top. In schimb nu gasesti masini si galagie, esti in mijlocul naturii printre oameni primitori. C...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate