Directorul unei scoli din Singapore a trimis aceasta scrisoare parintilor inainte de examenul copiilor

Dragi parinti,In curand va incepe perioada examenelor pentru copiii dumneavoastra. Stiu ca sunteti foarte nerabdatori si foarte doritori pentru copiii dumneavoastra sa aibe rezultate cat mai bune. Va rog sa aveti in vedere faptul ca printre elevii ce urmeaza sa participe la aceste examene se afla si un artist, care nu are neaparata nevoie sa inteleaga matematici complexe... Poate printre ei este si un antreprenor, caruia nu-i pasa prea mult despre istorie sau literatura... Sau un muzician pentru care notele la chimie nu vor conta prea mult... Un atlet pentru care pregatirea fizica este mai importanta decat fizica...In cazul in care fiul sau fiica dumneavoastra vor obtine note maxime este excelenet! Dar daca ei nu vor fi printre primii in urma evaluarilor, va rog sa nu le daramati increderea de sine si demnitatea de a fi ei insisi. Le puteti spune ca este totul ok si ca este doar un examen si ca ei trebuie sa isi continue pregatirea pentru lucruri mult mai marete in viata asta. Sa le sp

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate