Disparitia motoarelor Diesel problema internationala!

„S-a terminat cu autovehicolele diesel” anunta comisarul european Elizabeta Bienkowska in cadrul unui interviu recent acordat Bloomberg.  „Cred ca in cativa ani acestea vor disparea complet. Este o thenologie care apartine trecutului” a afirmat poloneza.

Si uite asa orasele germane pot interzice circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a reduce nivelul de poluare a anuntat Tribunalul administrativ federal din Leipzig. In hamburg deja au fost montate 100 de semne de circulatie care informeaza soferii de noile reguli si ofera rute alternative.

In timp ce masinile pe benzina polueaza mai mult, masinile diesel emit noxe care sunt responabile pentru mai multe boli. Avand in vedere acest aspect, comisia europeana obliga statele membre sa ia masuri pentru reducerea poluarii in orasele mari. Astfel mai multe state printre care si Romania risca sa fie sanctionate ca urmare a nerespectarii acestor norme.

Comisia Europeană estimează că peste 400.000...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate