Domenii apartament cochet in vila ideal locuinta sau birou

Ion Mihalache inchiriere apartamentul cu 2 camere situat intre Piata Domenii si Bulevardul Grivita pe strada Caraiman o suprafata de 54 mp situat  etajul 1 al unei vile P+1. Apartamentul dispune de intrare separata cu acces printr-o  mica curte. Apartamentul a fost complet renovat in anul 2017, instalatiile sanitare si electrice au fost schimbate si dispune de: centrala termica proprie, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, calorifere schimbate, obiecte sanitare noi, usi interior schimbate , etc. Bucatarie afost complet renovata si sa mobilat si utilat cu electrocasnice de marca. Datorita pozitionarii apartamentului acesta dispune de acces la mijloacele de transport in comun atat din zona Grivita cat si din zona Turda sau Domenii, dar si acces facil catre statia de metrou Grivita. In zona exista numeroase parcuri, piete, scoli, gradinite, si centre comerciale. Apartametul se preteaza atat ca punct de lucru pentru o firma mica sau resedinta pentru o persoana sa

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate