Donație de 10.000 de lei din cashback-ul utilizatorilor Beez pentru Asociația MagiCAMP

Prima campanie de donații din aplicația Beez a atins targetul propus. 10.000 de lei s-au străns din donațiile de cashback ale utilizatorilor aplicației pentru Fondul de urgență pentru spitale, susținut de Asociația MagiCAMP.

Aplicația Beez oferă posibilitatea utilizatorilor ei să doneze sumele strânse după fiecare comandă intermediată. Practic, toți cei care doresc să obțină cele mai bune deal-uri la cumpărăturile online, pot descărca aplicația Beez din AppStore sau GooglePlay, iar după crearea unui cont, vor avea acces la peste 500 de magazine partenere( fashion, it& c, produse de băcănie, travel sau alte cumpărături).

Dacă utilizatorul alege să comande prin intermediul aplicației, de la parteneri, va beneficia ulterior de un procent de cashback care i se va înapoia în contul său Beez. Banii pot fi ulterior retrași sau donați. Începând cu luna decembrie, Beez oferă posibilitatea utilizatorilor să d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate