Dr. Lavinia Melania Bratu, nutritionist, mama, sotie, speaker, autor… toate perfecte! Cum?

Va scriam in urma cu ceva vreme despre rezultatele unui studiu legat de 5 DIRECTII DE LA CARE NU SE ABAT OAMENII DE SUCCES. Astazi mi-a venit la indemana o persoana pe care o „studiez” fara sa vreau. De fapt, subconstientul meu o studiaza, insa nu m-am gandit sa o dau exemplu de succes. Ce s-a schimbat intre timp? Am urmarit o emisiune de sanatate care m-a bulversat si care a determinat anumite schimbari. „Un pahar de suc natural stors din fruct contine 6 lingurite de zahar. Exact aceeasi cantitate de zahar o are si o bautura carbogazoasa.” Ca sa citez din informatiile primite astazi de la o emisiune tv. In acel moment am realizat ca am primit franturi de informatii, am facut schimbari rapide si am crezut ca suntem mai constienti. Nup! Cum ma repliez repede in orice situatie, am gandit asa: S...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate