DreamSelfie în culori, de Norica Veșcă-Popescu

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti
Expoziție de pictură și vernisaj în prezența artistei Luni, 15 mai 2017, orele 19.30 la Journey Pub, sala Sky Dome (str. George Enescu nr.25) FB: https://www.facebook.com/events/1176414232470225/ Expoziția DreamSelfie în culori este o invitație: “Uită-te mai departe de ceea ce ai în fața ochilor! Călătorește spre cel mai îndepartat loc al lumii pentru a te cunoaște mai bine!”. Norica Veșca-Popescu, artist plastic Norica este semnatara expoziției de pictură pe care puteți să o descoperiți la Journey Pub, între 15 mai – 15 iunie 2017. Portret de artist: Norica Veșcă-Popescu este profesor de arte plastice, absolventă a Universității de Arte din București, la clasa de pictură condusă de prof. Ștefan Câlția, promoția 2000. Este membru UAP cu expoziții personale realizate în țar...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate