Dupa 3288km saptamana aceasta, a venit timpul sa ma relaxez si yo!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mr. Silviu's Blog

Deci prima saptamana a fost saptamana de botez dupa cum ar spune Florin Piersic … cred. 3288km de luni pana azi, Duminica inclusiv! Azi trebuia sa fiu in pauza de 45 de ore, dar noooo! Am intrat ieri la pauza, am facut 24 de ore adica pauza redusa si am inceput de azi noua saptamana de lucru. Bine, acum nu ca m-am rupt cu munca azi, plus ca-mi urla radio Trinitas in boxe pe toata durata cursei de 107km cat am dus o remorca pana intr-un orasel apropiat si inapoi, mai mult asa, sa-mi futa seara de sambata sa nu pot sa beau si eu cat sa ma simt bine … adica ca porcul Daaaar, radio Trinitas, am ascultat slujba frumos, m-am inchinat si dat fiind faptul ca GPS-ul nu m-a ratacit inseamna ca Sf. Satelit m-a ajutat. Amen!

Acum trebuie sa recuperez ce-am pierdut aseara pentru ca simt ca volumul abdomenului incepe usor, usor sa scada si ma inspaimanta cele 6 umflaturi din zona abdominala … 3 in stanga si 3 in dreapta! E semn ca slabesc in plm! Tre sa beau mai mult, deci, say no...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate