Echipament foto de pe OLX? Ai mare grijă la țepe

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe dpvue
O simplă căutare pe Google după "olx țeapă" relevă faptul că, de ani buni de zile, sunt cam aceleași probleme pe OLX, însă se pare că remedierea întârzie. De asemenea, mi-e greu să înțeleg de ce OLX nu implementează un sistem de evaluare al utilizatorilor, foarte util în momentul în care vrei să tranzacționezi cu cineva.Zilele trecute am fost nevoit să-mi dezactivez, din nou, un anunț de vânzare, întrucât am fost asaltat de mesaje nocturne, traduse cu google translate, care, mai mult ca sigur, sunt tentative de fraudă. În februarie m-am confruntat cu o situație similară și am contactat departamentul support de la OLX, primind un răspuns (probabil standard) că echipa cunoaște aceste probleme și că se încearcă remedierea lor. Se pare că încă se lucrează... Între timp, recomandarea mea este să folosiți mica publicitate de

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate