eCommerce SEO: Sfaturi de optimizare SEO pentru pagina de produs si categorie

Deoarece oamenii cauta in general expresii precum „flori pentru ziua de nastere”, „camasi dungate” sau „rochie neagra” in loc de nume specifice de produse, utilizarea unor cuvinte cheie populare pentru optimizare SEO a paginilor de categorii poate atrage un trafic bun catre site-ul tau. Iata mai jos o lista cu sfaturi eCommerce SEO pentru paginile de produs si categorii:

a. Creaza etichete simple pentru titlurile de categorii. b. Include cuvinte cheie cu intentia de cumparare cum ar fi „cumpara acum”, „la reducere” etc. c. Acelasi lucru trebuie facut pentru etichetele produselor. d. Adauga descrieri/introduceri pentru categorii. e. Creaza descrieri unice pentru fiecare categorie. f. Etichetati imaginile cu ALT. g. Adresele URL trebuie sa contina cuvinte cheie importante. h. Evita dublarea marcajelor canonical url pentru a nu aparea de mai multe ori cu diferite v...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate