EduMotivation: meseria de ecologist

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Asociatia Stea
Ecologistul este persoana  preocupată de conservarea mediului și îmbunătățirea stării de sănătate a acestuia, acționând și militând pentru ca natura și resursele ei să fie cât mai puțin expuse poluării. Datorită faptului că munții de gunoaie sunt în creștere iar automobilele și fabricile poluează din ce în ce mai mult aerul, profesia de ecologist a devenit una foarte importantă pentru umanitate.

Copiii din comunitățile marginalizate cresc înconjurați de deșeuri iar una dintre problemele majore este lipsa igienei și condițiile precare în care trăiesc. Educația ecologică lipsește cu desăvârșire iar riscurile la care sunt expuși sunt necunoscute pentru majoritatea dintre ei.

Acțiunea de ecologizare de astăzi a avut ca scop descoperirea profesiei de ecologist dar și ecologizarea râului Someș. La eveniment...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate