Elon Musk spune că Tesla Model S are o autonomie de peste 643 de kilometri

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Autogreen

Elon Musk susține că Tesla Model S în versiunea “Long Range Plus” are o autonomie de 400 de mile (643,7 kilometri) și nu 391 mile cum a fost estimată de EPA (Environmental Protection Agency). Chiar dacă cifrele susținute de EPA și Elon Musk sunt relativ apropiate, depășirea pragului psihologic de 400 de mile ar fi însemnat un mare plus în cifrele de vânzări. Elon Musk a investit mult în marketing și a înțeles de la bun început că modul de prezentare al vehiculelor sale va face diferența.

Autonomia automobilului Tesla Model S Long Range Plus este oricum impresionantă, o încărcare completă fiind suficientă pentru a străbate România de la un capăt la altul. Ca să ne facem o idee despre cât putem să mergem cu o mașină electrică, ce are o autonomie de 643,7 kilometri, am pus mai jos distanțele dintre diferite orașe ale țării.

București – Ar

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate