EQUATORIAL LANSEAZĂ “BONA FIDES”, UN JOC CARE TE PREGĂTEȘTE PENTRU JOB-URILE VIITORULUI

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe expose.ro

Equatorial, companie românească specializată în soluții de învățare alternativă, anunță lansarea oficială a „Bona Fides” – primul joc creat pentru dezvoltarea abilităților solicitate de job-urile viitorului, identificate de Forumul Economic Mondial: gândirea critică, luarea deciziilor complexe, logică, rezolvarea eficientă a problemelor și creativitatea la adulți. 

În 2018, România a obținut cel mai mic punctaj la testul PISA din ultimii nouă ani la matematică, științe și lectură. Mai puțin de jumătate dintre elevii români pot folosi cunoștințele învățate la școală în viața de zi cu zi. Dacă nu le rezolvăm în copilărie, aceste deficiențe continuă să se manifeste și la maturitate și ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial. În consecință, am dezvoltat jocul Bona Fides pentru a acoperi lipsurile generate de educația convențională și lansăm, astfel, cel mai mare proiect de educație a adulților din...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate