Experiment: Mi-am pus alarma la 5:38, în fiecare zi, inclusiv în weekend

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Petru Dolhescu

Pe mine m-a fascinat ideea asta de a mă trezi foarte devreme. Și nu pentru că vreau să ader la aere de CEO sau alte baliverne, ce pentru că dimineața am capul pe umeri și mă simt productiv. Asta o spune și neurobiologia. În prima parte a zilei, când ești odihnit, neocortexul, structura creierului responsabilă cu tot ce înseamnă rațiune, este cel mai eficient.

Și ce vreau să fac dimineață? Am ales ora asta de când mi-am făcut abonament la Vivertine, o sală cu piscină din Iași, care se află la nu mai mult de 10 minute de casă. 10 - 12 minute îmi ajung până să ies pe ușă. La 6 mi-aș începe antrenamentul de forță, iar pe urmă m-aș bălăci puțin. Până în 9 aș fi și înapoi acasă, gata de lucru. Abonamentul devine activ pe 6 septembrie, dar până atunci vreau să fiu adaptat la noul program. De asta am început să mă trezesc la ora asta începând de weekend-ul ăsta.

În zilele în care nu merg la sală, fie voi intra mai

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate