Extremismul fundamentalist in Romania

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Crestinism autentic
                                                                                Extremismul este un fenomen specific cultelor religioase majoritare ,in special a celor care au fost in trecut biserici sau culte de stat . Acest fenomen se manifesta in special sun forma dorintei ca cultul respectiv sa ramama cultul dominant  sau chiar exclusiv intr-un stat , celelalte culte fiind considerate ostile si neavenite. In Romania fenomenul extremist sa manifestat cel mai violent in perioada interbelica cand la putere se afla un guvern condus de maresalul Antonescu la care pentru o perioada sa aflat si Miscarea Legionara. Legionarismul fiind cunoscut si dovedeit prin ideologia si crimele sale ca fiind o organizatie fascista , in ciuda nerecunosterii acest fapt de catre simpatizantii acestei organizatii, interzise in prezent prin lege.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate