Factorii cheie pentru o optimizare SEO On Page corecta

SEO are 2 tactici, On Page si Off Page. Daca ai o optimizare SEO On Page perfecta, site-ul tau este optimizat 30% pentru SEO.

On Page valoareaza 30% din SEO. Exista cativa factori cheie pentru fiecare pagina a site-ului tau care trebuie pusi la punct. Sa-i luam unul cate unul si sa intelegem cum functioneaza:

Title Tag

Acesta este titlul paginii care joaca un rol foarte important pentru site-ul tau. Acesta spune despre ce este vorba in pagina ta. Poti include cuvinte cheie in titlu. Asigura-te ca nu faci spam si sa te incadrezi in 65-75 caractere. Exista si o sintaxa pentru title tag:<head><title>Alin Manea - Expert SEO & Link Building Freelancer Bucuresti</title></head>

Meta Descriere

Ce face? Ofera o scurta descriere paginii tale. La fel ca si title tag, meta descrierea spune despre ce este vorba in pagina ta dar mai pe larg. Optimizarea descrierii este parte foarte importanta a SEO-ului. Includerea cuvintelor cheie, a brandulu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate