Factorii SEO de pozitionare a site-urilor pe mobil 2017

Ai auzit ca Google isi concentreaza atentia asupra site-urilor optimizare pentru mobil? Vezi mai jos factorii SEO de pozitionare a site-urilor pe dispozitivele mobile.

Factori tehnici Viteza site-ului

Incearca sa mentii viteza de incarcare a site-ului sub 1.2 secunde. Durata medie de incarcare din rezultatele din prima pagina de pe mobil este de 1.10 secunde, daca este de peste 1.17 secunde, site-ul tau nu poate urca in top 30 site-uri. Daca site-ul nu se incarca in maxim 3 secunde, utilizatorii de telefoane mobile inchid site-ul.

AMP (Accelerated mobile pages)

Foloseste AMP HTML pentru paginile site-ului tau Datorita capacitatii lor de a incarca de 30 ori mai rapid decat paginile obisnuite, AMP-urile au un efect pozitiv nu numai asupra ranking-ului, ci si asupra ratei de click. Acestea ofera cea mai buna experienta de utilizare pe mobil.

Flash

Nu folosi tehnologia Flash in paginile site-ului tau Majoritatea br...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate