Facultatea de drept (Universitatea Bucuresti)

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe NewPress Media

Facultatea de Drept este una dintre cele mai vechi facultăţi ale universităţii. Cadrele didactice lucreză în 3 catedre: catedra de drept public, catedra de drept privat şi catedra de drept penal.

Facultatea ofera un program de studii principal cu durata de 4 ani (atat la zi cat şi la învămant la distanţă), conducand la obtinerea licentei in drept.

Absolventii Facultatii de Drept pot ocupa diferite posturi, si anume: – magistrati (judecatori si procurori); – auxiliari in magistratura – avocati si secretari ai acestora in cadrul societatilor civile de avocatura sau a cabinetelor individuale; – notari publici si secretari ai acestora; – consilieri juridici la societati comerciale, regii autonome sau companii nationale; – functionari in administratia publica centrala si locala; – manageri sau consilieri ai propriilor firme; – experti pe langa institutii guvernamentale sau non-guvernamentale;

Calendarul admiterii:

...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate