Faina Schar

  • Postat în Personal
  • la 02-10-2023 05:15
  • 125 vizualizări

.Toti avem in urma multe preparate ajunse la gunoi ,insa perseverand ,putem ajunge la rezultate neasteptate . Ma refer strict la faina Schar , eu o folosesc demult ,o voi face si in continuare .Sunt destui cei care considera faina Schar "nesanatoasa",insa anumite inconveniente deriva din faptul ca.mixurile sunt concepute in asa fel incat sa substituie lipsa glutenului si nu consider ca este calitativ inferioara atora . Consumul painii .in general ,si in special al celei fara gluten este bine sa fie moderat. Noul ambalaj Schar induce putin in eroare , insa fiecare tip de faina este conceput special pentru un anumit tip de preparat .Mix Bread este pentru aluaturi cu drojdie (paine , pizza, cozonac , gogosi, etc), Mix Patisserie pentru prajituri(tarte , fursecuri ,blat de tort , chec ,biscuiti unde nu se foloseste drojdie ) iar Farina (indiferent de ce scrie pe punga ) , prin continutul crescut de amidon de porumb ,este conceputa pentru preparate in care actioneaz ca si liant ,mai gumoase - clatite , snitele , paste de casa , gnocchi ,la budinci , crema de vanilie etc .Mix Universal (Mix it!) este cu indulgenta , buna la toate ,insa contine cu preponderenta orez si da o textura mai aspra .Mix Rustico ( Dunkel) este pentru paine , folosita adesea in amestec cu Mix Bread

Sursa ...prieteni fara gluten

De același autor

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente