.Toti avem in urma multe preparate ajunse la gunoi ,insa perseverand ,putem ajunge la rezultate neasteptate . Ma refer strict la faina Schar , eu o folosesc demult ,o voi face si in continuare .Sunt destui cei care considera faina Schar "nesanatoasa",insa anumite inconveniente deriva din faptul ca.mixurile sunt concepute in asa fel incat sa substituie lipsa glutenului si nu consider ca este calitativ inferioara atora . Consumul painii .in general ,si in special al celei fara gluten este bine sa fie moderat. Noul ambalaj Schar induce putin in eroare , insa fiecare tip de faina este conceput special pentru un anumit tip de preparat .Mix Bread este pentru aluaturi cu drojdie (paine , pizza, cozonac , gogosi, etc), Mix Patisserie pentru prajituri(tarte , fursecuri ,blat de tort , chec ,biscuiti unde nu se foloseste drojdie ) iar Farina (indiferent de ce scrie pe punga ) , prin continutul crescut de amidon de porumb ,este conceputa pentru preparate in care actioneaz ca si liant ,m