Fanteziile tale erotice interzise. Tu la ce visezi în secret?

Am creat această pagină din curiozitate şi din interes profesional. Pe zi ce trece, blogul ăsta, Poveşti şi Fantezii Erotice, are din ce în ce mai mulţi cititori şi din ce în ce mai multă lume îmi scrie. Vă mulţumesc, sunteţi nişte cititori bestiali. Vreau să vă mulţumesc în singurul mod care îmi stă în putinţă momentan: scriind despre ceea ce vă doriţi voi cel mai mult să citiţi. Uite cum o să procedăm:

Scrieţi în secţiunea de comentarii fantezia voastră cea mai arzătoare. O experienţă sexuală ieşită din comun prin care aţi trecut, Ceva ce v-aţi dori să faceţi, ceva ce nu aţi avut ocazia niciodată să experimentaţi, o fantezie atât de arzătoare şi de taboo că nu aţi avut curajul nici mă car să o puneţi pe masă. Chestii dintr-astea, aţi prins voi ideea. Eu o să le public pe toate aici, chiar pe această pagină. Pe cele mai fanteziste fantezii(hihi, îmi place cum sună), o să le dezvolt într-o poveste de noapte bun...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate