Fără FRICĂ de Dumnezeu, un bărbat a furat CUTIA MILEI din mănăstirea Sfinţii Arhangheli

Toţi românii sunt acum în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun şi din aceasta cauză, foarte mulţi mergem în lăcaşurile de cult pentru a ne curăţii de păcatele făcute de-a lungul anului. În concepţia hoţilor, acesta este momentul propice pentru a fura, fiind convinşi că oamenii de bună credinţă au umplut cu bani „cutia milei”.

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat dintr-o mănăstire din Galaţi cutia milei în care erau aproape 400 de lei.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Teleorman, a fost depistat de poliţişti în noaptea de 15 spre 16 decembrie, pe o stradă din municipiul Galaţi, având asupra sa o cutie metalică şi două surubelniţe, potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Galaţi. Întrebat despre provenie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate