Favoritele Lunii August

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe la-un-ceai
Hello gagici! Am pentru voi astăzi favoritele lunii August. Am produse de skincare, make-up, o ojă și o gamă pentru păr.
Pentru ten, absolutul favorit pe care-l ador și pe care îl folosesc lunar este crema de la Elmiplant. Este deja al 3 lea favorit în care apare crema asta. Crema hidratantă de la Elmiplant cu extract de gutuie este excelentă pentru persoanele cu ten gras / mixt ca și mine. Nu încarcă tenul și are o textură ușoară. Eu una folosesc crema ca și bază de machiaj.
Un alt produs de skincare pe care l-am tot folosit luna trecută, este apa micelară de la Nivea. Sunt fană a apelor micelare și asta este una care-mi curăță tenul foarte bine. Momentan, am o altă apă micelară în baie, mai exact una de la La Roche Posay. Apa micelară de la Nivea îmi place că nu are un miros neplăcu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate