Femeia, mai sus!!! Semnificatia Tocurilor...

Femeia, mai sus!!!
Oare si-a, ridicat civeva vreodata intrebarea: PENTRU CE FEMEIA POARTA TOCURI? Sa fie aceasta doar o intrebare hilara, fara importanta si inutila? Nimic nu este intamplator in aceasta viata, orice lucru avand o explicatie.Haidem sa observam impreuna cateva aspecte credem noi, interesante dar semnificative despre ceea ce pare, acest banal obiect material: TOCUL INCALTAMINTELOR FEMEIESTI.1 - INALTIMEA. Primul aspect legat de purtarea tocurilor de catre femeie este faptul ca femeia va avea dorinta sa devina mai inalta decat statutul sau original, normal, firesc. Aceasta falsa inaltare, ridicare, care se produce in momentul purtarii unei incaltaminte ce are tocuri inalte, demonstreaza ca prin intermediul unui obiect material exterior trupului, femeia are dorinta de a se ridica mai presus decat barbatul, ori a avea un statut inalt in parte materiala, trupeasca, vazuta, sociala...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate