Fii gata pentru orice ocazie cu MULTISHAPE, noul sistem modular revoluționar de îngrijire pentru bărbați de la Panasonic! Conține și un cap special pentru periuță de dinți electrică.

Sistemul modular de îngrijire personală MULTISHAPE de la Panasonic este un instrument flexibil de îngrijire personală zilnică, cu o gamă de accesorii care asigură diferite funcții. Pot fi achiziționate și separat, în funcție de nevoia și preferința fiecărei persoane. Sunt disponibile două opțiuni pentru mânerul cu baterie și cinci capete interschimbabile. De asemenea, sunt oferite patru kituri pentru cei interesați în special de funcțiile de tundere a bărbii, a părului de pe cap și a părului de pe corp.

Relații cu presa:

Spune adio multelor ustensile pentru îngrijire și salută noul Panasonic MULTISHAPE – primul sistem modular de îngrijire personală de pe piață care îți pune la dispoziție o gamă integrată de accesorii esențiale pentru rutina zilnică care te ajută la bărbierit, la tunderea părului de corp, la curățarea părului din urechi ș...