Filozofia Mindfulness pentru o organizare senina a nuntii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Andrei Dede Videography

Daca ar fi sa ne luam dupa toata lumea, in zilele noastre ar trebui sa fim multifunctionali, mai ceva ca Napoleon – sa citim mesajele cu un ochi, sa terminam un raport cu un alt ochi sa ne uitam la cel mai recent serial Netflix si sa avem grija si de copii in acelasi timp…

Mindfulness, calea catre o viata constienta, este o practica care ne permite sa ne concentram asupra momentului prezent si sa tinem stresul la distanta. Este un atu deci deloc de neglijat intr-o perioada stresanta, atunci cand organizezi nunta.

Filozofia Mindfulness este nascuta din asocierea de mai multe discipline: filozofia orientala, meditatia buddista, dar si cercetarile stiintifice in psihologie si neurostiinta din lumea occidentala.

Prin practicarea meditatiei, dar si prin alte exercitii, adeptii acestei discipline incearca sa se concentreze pe experienta prezenta, pe simturile lor, pe ceea ce resimt, sa tina stresul la distanta si sa ajunga la un nivel deplin de constiinta...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate