Firma la care lucrezi nu are contract cu o Unitate Protejata? Preia initiativa si arata-le chiar tu beneficiile!

Tocmai am intrat in 2017 si cu siguranta aveti o multime de rezolutii pentru anul acesta - fie ca este vorba sa cititi mai mult, sa faceti mai mult sport, sa va odihniti mai mult, sa gatiti mai sanatos si lista poate continua. Dar v-ati gandit si la ce puteti imbunatati legat de locul vostru de munca? Am descoperit recent unica firma autorizata DDD (prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare) si Unitate Protejata la nivel national - compania DDD, asa ca  m-am gandit sa va arat beneficiile pe care le poate avea o firma atunci cand colaboreaza cu o Unitate Protejata. Ce este o Unitate Protejata? Este o forma institutionalizata reglementata de functionare a unor activitati de economie sociala, destinate exclusiv persoanelor cu dizabilitati (conform legii 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handica...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate