FleetBoard Drivers’ League 2017

Daimler reia căutarea celor mai buni șoferi şi flote de autovehicule comerciale mari. Ajunsă la a 13-a ediție, FleetBoard Drivers’ League și-a deschis porțile pentru șoferii de autovehicule comerciale din țările participante. Startul competiției a fost dat pe 1 mai, perioada de înscrieri fiind deschisă până pe 2 iulie. Participanții vor concura atât la nivel național, cât și internaţional, împotriva a 1.000 de șoferi și flote de autovehicule comerciale mari, până la data de 31 iulie 2017. Pentru prima oară, Rusia, Irlanda și Ungaria vor lua parte la competiție.

Şoferii se pot înscrie în competiţie ca parte a unei echipe sau pot concura individual. Indiferent de opţiune, FleetBoard Drivers’ League le aduce participanţilor un plus de motivaţie şi contribuie la încurajarea spiritului de echipă din cadrul companiei. Deviza acestui an este: CONDUCEȚI. CONCURAȚI. CÂȘTIGAȚI.

• FleetBoard Drivers’ League a început pe 1 mai

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate