Floreasca inchiriere vila cu un concept arhitectural deosebit

Unic si functional, la aceste 2 caracteristici ma rezum cand prezint aceasta proprietate spre inchiriere. Intr-o locatie selectata cu atentie, pentru a putea ajunge rapid oriunde in centrul sau nordul Bucurestiului care, desi situata intre doua artere intens circulate: Calea Dorobantilor si Calea Floreasca, iti oferta toata linistea si confortul necesar locuirii la standarde inalte. In compartimentarea spatiului arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime. Imobilul se desfasoara pe demisol, parter, etaj si mansarda, fiecare etaj fiind destinat unui anumit tip de activititate. Demisol: bucatarie, spalatorie, gr. Sanitar, camara cca .30 mp, sas, scara interioara si camera tehnica; Parter: sas, hol-vestibul, living amplu denivelat, dining, 2 grupuri sanit

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate