Floreascca vanzare apartament 3 camere Kaufland

Floreasca vizavi de Kaufland Barbu Vacarescu, vanzare apartament de trei camere situat la  etajul 3 intru imobil dispus pe subsol, parter si 3 etaje, cu o suparafata construita de  64 mp , din care  aproximativ 62 mp este suprafata utila a apartamentului. si 2 mp este boxa de la subsol aflata in proprietate. Apartamenul a fost complet renovat, schimbandu-se instalatia electrica si sanitara plus pe exterior imobilul a fost reabilitat . Apartamentul are vedere catre doua puncte cardinale , livingul , bucataria si un dormitor are vedere catre Barbu Vacarescu  iar celallt dormnitor are vedere catre zona verde dintre blocuri. Viitorii proprietari vor avea acces facil catre mijloacele de transport in comun din zona ( autobuze,  tramvaie sau cele doua statii de metrou aflate in apropiere). Deasemenea in zona sunt numeroase centre comerciale, zone de relaxare, parcuri, restaurante sau cladiri de office. [vtour_360 img="http://olimob.ro/wp-content/360/living Floreasca a

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate