Fragment în avanpremieră: ”Kreuztanne”, de Fate Velaj

Filme-cărți.ro vă prezintă în avanpremieră un fragment din volumul ”Kreuztanne”, de Fate Velaj, ce va apărea în curând la Editura Corint. Iată, la început, câteva amănunte despre această carte: „Emigrantul spălător de vase a ajuns să primească cea mai înaltă distincție, Crucea de Aur a Republicii Austria, și să devină consilier al prim-ministrului. Fate Velaj este autorul romanului autobiografic Kreuztanne, povestea unui om «care a reușit în viață».” Anna Maria de Luca, La Repubblica „Ca să îl citești pe Fate trebuie să fii relaxat și să îi dedici timpul doar lui Fate. Creația sa artistică se manifestă atât prin pictură, cât și prin fotografie și literatură. Dar sunt convins că adevărata capodoperă a lui Fate Velaj este creația în sine Fate Velaj.” Edi Rama, prim-ministrul Albaniei „Velaj nu dă importanță modelelor. Acest lucru pare ris...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate