Fraier de București, de Florin Iaru

”Fraier de București”, de Florin IaruEditura Polirom, Colecția Top 10+, Iași, 2015

Un an nou a bătut la ușile noastre, iar căldura de afară, dacă nu cea sufletească, ne-a determinat să-l primim cu brațele deschise. Un an nou care poate să fie așa cum vrea fiecare dintre noi, sau cel puțin așa ne place să credem, un an în care putem să descoperim și să ne descoperim deopotrivă.

București, un oraș frumos, cândva un Mic Paris, aglomerat și divers din multe puncte de vedere. Un oraș al stilurilor diverse, cu construcții din diverse epoci, care cumva au învățat să conviețuiască. Un oraș ce-și merită titlul de capitală măcar prin prisma unei anumite bunăstări economice pe care o oferă populației din diverse locuri ale țării, populație ce a ales drumul capitalei când locațiile natale nu reușesc să ofere mare lucru.

Acesta este Bucureștiul de astăzi, cu bune și rele; un oraș pe c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate