Frumoasa Siv cu părul de aur

Luna cadourilor la zeii vechilor vikingi © Daniel Onaca

Hello, guys, look here! You ain’t gonna believe this shit, but I’ll tell you my story anyway.

Într-o noapte toridă din tărâmul zeilor nordici, ținut care se cheamă Asgard, se întâmplă odată ca Loke să nu aibă somn. Cine a fost Loke, nu are rost să vă mai spun pentru că toată lumea a auzit de el. Cine n-a auzit o să afle citind cele scrise mai la vale! Loke, așadar, n-a dormit bine deloc în acea noapte. Cum ațipea un pic, iar se trezea, bântuit de gânduri rele, ori de coșmaruri. Ceasuri în șir s-a sucit și s-a învârtit în patul lui, cu salteaua plină de mușchi pădureț. Luând în considerare acest lucru, nu e de mirare că, dimineața, s-a trezit cam în aceeași stare pe care o avusese, de multe ori, și Cioran, la vremea lui. Numai că, în loc să încropească și el vreun silogism al amărăciunii, eroul nostru se grăbi să ias...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate