? Frumusețea “lagom” cu gama Barnangen Oil Intense

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Lagom este un cuvânt de origine suedeză și norvegiană care înseamnă echilibrat. Are mai multe sensuri, dar mie această traducere îmi place cel mai mult. Frumusețea echilibrată cred că mă caracterizează cel mai bine. Nici exagerat de mult, nici prea puțin. Fix cât trebuie. Iar noua gamă de produse de la Barnangen conține amestecul optim dintre știință și natură, care oferă o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală.

Am primit produsele din gama Oil Intense într-o campanie de testare Buzzstore. Mă bucur așa mult atunci când sunt selectată să testez produse de îngrijire personală. Pentru că și noi, mamele, avem grijă de noi. Poate nu avem timpul pe care ni-l dorim să folosim toate produsele pe care le avem, dar printre picături, ne facem timp și pentru noi. Pentru că așa este normal. Și din toate produsele pe care...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate