Frumusetea unui om

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cosmin, omul

Este simplu sa privesti in jur si sa observi ceea ce este important, este de ajuns sa iti deschizi ochii. In loc sa vezi “boschetarul ” de la coltul blocului, ai putea sa-l vezi pe “Viorel”, fost militar, lasat la vatra pentru ca a ramas fara un picior dupa ce a calcat pe o mina antipersonal. Fiind asa nu si-a putut gasi un loc de munca, sotia l-a parasit, niste camatari i-au luat casa si intr-un final a ajuns la colt de strada, cu mana intinsa, lasand cate o lacrima de fiecare data cand un necunoscut ii intinde un banut sau o bucata de paine.

Da, el, “boschetarul” ar putea fi acel “Viorel”, ar putea…

Iti mai aduci aminte de copilul de la usa magazinului de unde zilnic iti iei tigari? Da, cel caruia i-ai dat peste mana si i-ai promis si o mama de bataie daca te mai dereanjeaza cu rugamintile lui. Stiai ca mai are un fratior sic ca are o mama alcoolica ce nu ajunge cu zilele pe acasa, ce sa mai vorbim de faptul ca poate sa nu aiba cu zilele mancare? ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate