Frunza noastra de stejar nu merge la Mondial. Am gresit grav sau am facut loc pentru Rusia?

World Rugby a decis excluderea tarii noastre de la Campionatul Mondial din Japonia. In motivare se precizeaza ca Romania a folosit un sportiv naturalizat ilegal care a jucat si pentru tara sa natala, chiar la un Campionat Mondial, insa de Rugby in 7. Sione Fakaosilea, din statul Tonga, este legitimat de echipa de rugby din Baia Mare si a trecut de procedurile legale (in statul nostru) pentru naturalizare. Desi Federatia Romana de Rugby are o declaratie a sa si o acord din partea federatiei din Tongo, sansele ca Romania sa mearga la Mondiale sunt nule! Pentru a se asigura ca nu facem prea multe valuri, World Rugby ne-a „tras” si o amenda de 100 000 de lire cu suspendare. In termeni tehnici, platim o parte, iar daca in termen de cinci ani avem o abatere, platim intreaga amenda.

Suntem vinovati noi?

Toate indiciile duc la o neindeplinire a sarcinilor de serviciu si nerespectarea regulamentelor. Se pare ca trebuia sa mai facem niste investigatii si s...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate