Fulare în vogă 2020

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe LifeInfo Romania

În acest material am decis să adun cele mai în vogă modele de fulare/eșarfe de sezon, care nu numai că te vor încălzi pe vreme rece, dar și îți vor completa perfect aspectul de iarnă.

S-ar părea că fără o eșarfă este dificil să-ți imaginezi cel puțin o ținută în sezonul rece. Cu toate acestea, acestea foarte des sunt asortate cu ținuta. Așadar, cum încadrăm corect o eșarfă de iarnă?

Probabil, cel mai versatil model la care te poți gândi, este o eșarfă mare împletită, cu franjuri fine ce arată elegant și, în același timp, se pretează cu orice îmbrăcăminte, fără excepție. Ceea ce este important, e că acest tip de eșarfe sunt confecționate cel mai des din fie din lână pură, fie dintr-un amestec de lână și cașmir, ceea ce le va conferi longevitate în uz.

Cele mai potrivite nuanțe pentru fularele împletite sunt cele de gri neutru și bej sau culori complexe și pasteluri delicate. Cu toate acestea, trebui...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate