Fumatul - Bomba chimică

Fumatul este considerat a fi unul dintre cele mai nocive obiceiuri pentru sănătate ocupând primul loc într-un clasament al deceselor anuale și este considerat un factor de risc major pentru patru din cinci cauze de boală și incapacitate de muncă. Fumatul este acțiunea de a aspira și a trage fumul de tutun din țigară sau din pipă, acțiune denumită regional și a bea tutun sau a duhăni (asta dacă ne referim la fumatul activ). Cea ce mulți nu știu este că și fumatul pasiv (inhalarea fumului de țigară) este extrem de periculos pentru sănătate, cu trecere anilor aducându-se tot mai multe dovezi.
Tutunul  conține aproximativ 4000 de substanțe chimice dăunătoare, dintre care peste 40 sunt cancerigene.
1. Nicotina, pe lângă faptul că este nocivă (o singură picătură de nicotină pură poate ucide), provoacă și o dependență puternică, făcând renun...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate