Ganduri de Femeie – GuestPost Doina

Ganduri de Femeie – GuestPost Doina

Ganduri de Femeie –  Timp, pe mine cui mă lași? Pari tot mai îndepărtat, nu știu dacă mai pot să te ajung vreodată din urmă. Am fost atât de prinsă că nu ți-am măsurat pașii așa mari. Întoarce-te la mine! Am multe să-ți povestesc. Cred că ultima dată când ne-am povestit eram fetița din colțul străzii cu castani. Eu sunt femeie acum. Nu mai știu nimic de fetița de atunci.

În multe dintre nopți privesc oglinda și-mi văd chipul. A adunat fericiri, tristeți, împliniri, eșecuri, transformări, singurătăți, frustrări sau trufii. Toate într-un amalgam care m-a ținut de multe ori pe loc. De aceea m-am pierdut de tine. Eu nu am vrut să mă pierd.Totul s-a întâmplat dintr-o mare neputință. Ce pot să fac să mi te-opresc? Ai fi un bun sfetnic.

Promit că voi măsura fiecare secundă, cadențat și apăsat, ca intensitate

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate