Ganduri de Pasti

Gandurile de  sarbartoare    ,Paste reprezita  invirea.  .  renastere la  o  noua viata, iartare..iubire divina  , pentru   noi oameni  buni  sau  rai.    Iertare  pentru     noi  este  purificarea sufletului.   Ganduri   sfante  ne lumineaza sufltului ne eliberea  de   tot raul Gandurile aceste,  sunt   ca,  o raza de soare care patrunde  in inima. linPastele este atat de frumos  este ca o lumina   divina  ca o stea    Perioada  asta este ca o trezirea la viata pentru suflet,  , este    rugaciune   este   smerine...,umilita       nedeje   speranta ce nu    moare  niciodata.  De pasti  sa ca si de Craciun sa avem in  suflet  bucurie...  , si pace De obiacei oameni  sunt entuziamati de  cumparaturi  de mese festive  dar nu asta  conteaza caci sa  simtim   sentimentul  sarbatorii pascale si  sa  o intelege sa meditam asupra ei...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate