Gangsterizare. România devine o ţară tot mai puţin sigură

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe StareaPresei.ro

Sub oblăduirea binevoitoare (cu penalii) a PSD, România devine o ţară în curs de gangsterizare. De la primul incident de anul trecut, de la metroul bucureştean, tot mai multe evenimente de mică infracţionalitate se multiplică dramatic.

Şerban Nicolae nu dă doi bani pe avertismentul Franţei

Lucruri care înainte erau de neimaginat acum devin faptă. Oameni împinşi sub şine, acte de pedofilie, crime, tentative de crimă, agresiuni de tot felul au început să se prolifereze în ţara noastră. Şi încă nici nu au fost mutilate Codurile Penale. Atunci să te ţii!

Ideea este că nu poţi fi sigur de nimic. În primul rând, pentru că în vremurile comunismului, fără o presă liberă, aveai impresia că ţara e mai sigură decât în realitate. În al doilea rând, pentru că la asemenea evenimente presa reacţionează, dând ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate