Garsoniera Monte Carlo Palace

Oferta de exceptie inchiriere garsoniera de lux, 45 mp,  cu  balcon mare ce asigura un view de exceptie asupra Zonei de Nord a Bucurestiului, garsoniera se inchiriaza complet mobilata utilata  este situata  in incinta hotelului de 5 stele Monte Carlo Palace, dispune de  intimitatea unei locuinte private. Garsoniera este situata in nodrul capitalei, in aproprierea Pietei Presei Libere si a arcului de Triumf. Viitorul chirias se poate bucura de serviciile hoteliere de exceptie oferite de personalul hotelului Monte Carlo Palace precum ar fi:-room service, receptie, acces gratuit la sala de fitnes, serviciu de car rental, paza permanenta la intrarea in imobil, supraveghere video, parcare proprie. Pentru a vedea acest concept unic pe piata din Romania va invit la vizionare.  , http://olimob.ro/wp-content/uploads/2016/01/127711445536380.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/garsoniera-monte-carlo-palace/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate