Gastronomice

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Jurnal de observator

Mi-a plăcut dintotdeauna să mă joc prin bucătărie. Chiar să născocesc rețete noi. E una din pasiunile mele ce îmi încântă sufletul și simțurile. N-am fost niciodată o mâncăcioasă, n-am avut fluctuații mari în greutate, dar îmi place să vânez mâncăruri fine, să le observ, să le degust. Visez la o bucătărie spațioasă în care să mă desfășor, fără limitări de nici un fel.

Caut rețete pe net, blogurile culinare fiind nb 1 ca sursă de documentare. Citesc mult, dar mă opresc doar asupra rețetelor cu care rezonez. E foarte interesantă chestia asta, am observat că multe ”gospodine” o au, e un fel de simț format din experiențele și experimentările personale  în ale bucătăritului, un ”radar” personal care detectează ce e potrivit gusturilor tale.

Îmi place bucătăria italiană pentru că e simplă, ușoară și gustoasă. Îmi place și cea chinezească și cea japoneză, dar le vizitez rar din cauza prețurilor. N...

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate