GDPR impact asupra turismului si hotelurilor

Asa cum bine se stie, GDPR aduce noi reguli care vor afecta orice institutie ce prelucreaza date cu caracter personal, automat se vor reflecta si asupra industriei hoteliere. Sectorul hotelier va fi atent vizat de autoritatile responsabile cu protectia datelor cu caracter personal pe intreg teritoriul Uniunii Europene, avand in vedere ca volumul mare  de date personale pus in circulatie in acest segment este imens.

In momentul de fata, regulile referitoare la colectarea datelor personale de catre administratorii hotelurilor sunt destul de permisive si flexibile, cea mai mare practica fiind  aceea de a utiliza un consimtamant general sau implicit pentru folosirea acestor date in scop publicitar prin aproape orice fel de mijloc de prelucrare ar fi considerat bine venit afacerii de catre management. Datele sunt colectate de la persoana respectiva si preluate de terti colaboratori si prelucrate ulterior aproape fara restrictii, informatiile circuland nestingherit, acest lucru ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate