GDPR pentru fotografi amatori si profesionisti

Chiar dacă regulamentul european privind protecția datelor personale, GDPR, a intrat în vigoare la data de 25 mai, nu ar trebui să lăsăm garda jos. Avertizarea este valabilă atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice, iar în acest articol o să vorbim despre fotografi, în particular. Plus că îți punem la dispoziție și un kit de implementare.

Noua lege definește datele personale ca incluzând orice fel de informație despre o persoană fizică care poate duce, direct sau indirect, la identificarea acestei persoane. În această categorie sunt incluse numele, numerele de identificare, date despre locație dar și orice alt tip de identificator online care este specific din punct de vedere fizic, psihologic, genetic, mental, economic, cultural sau social unei anumite persoane fizice.

Spre deosebire de vechile reglementări în vigoare – Directi

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate