Germania – Romania: Calatoria cu autocarul

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Stiri Gorj

Atat in intreaga lume, cat si in Europa, deplasarea intre state a devenit ingreunata din cauza pandemiei cu noul Coronavirus, COVID-19. Chiar daca majoritatea tarilor au limitat sau chiar inchis granitele aeriene, feroviare sau maritime, granitele terestre au ramas deschise si functioneaza dupa niste reguli clar implementate. Indiferent de motivele pe care le ai pentru revenirea in tara dintr-o alta tara europeana, precum Germania, iata ce trebuie sa cunosti in ceea ce priveste calatoria cu autocarul.

De ce autocarul este varianta sigura de transport

La ora actuala, traficul aerian dintre Romania si Germania este suspendat din cauza pandemiei. Ca urmare, una dintre variantele cele mai sigure de transport intre Germania si Romania ramane autocarul. Iata care sunt avantajele acestui tip de transport, mai ales in aceast...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate