Globurile de Aur 2018

Duminica seara, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 75-a gala de decernare a Globurilor de Aur. Pe covorul rosu vedetele si-au ales tinute negre cu diverse accente, atat tinutele feminine cat si cele masculie au fost in culoarea neagra, aceasta in semn de protest fata de scandalurile de abuz sexual, actorii chiar au accesorizat tinutele cu insigne care aveau scrise mesaje de sustinere a victimelor abuzurilor sexuale.Gala a fost prezentata de Seth Meyers, care in monologul sau i-a amintit pe cineasti ca Woody Allen, Harvey Weinstein si Kevin Spancey, iar pe presedintele Americii, Donald Trump aproape ca l-a ignorat de tot. Marii castigatori ai acestei gale au fost "Big Little Lies", miniseria produsa de HBO, si filmul "Three Billboards Outside Ebbing Missouri" regizat de Martin McDonagh. Lungmetrajul a luat mai multe premii, precum: "cel mai bum film drama", "cea mai buna actrita in rol principal" - Frances McDormand, "cel mai bun scenariu" si "cel mai bun actor in rol secundar" - Sam ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate